Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du lämnade mig

\"lämna mig inte\"

viskade jag med din mun intill mig

du kysste mig
och sade att du

aldrig

skulle göra det


\"lämna mig inte\"

sade jag till dig

du skakade på huvudet
och sade att du

inte

skulle göra det


\"lämna mig inte!\"

skrek jag

du gick iväg
medans

du höll hennes hand i din




\"lämna mig inte...\"

sade jag

rakt ut i tomma intet




du hade lämnat mig.




Fri vers av djävulsdotter
Läst 1038 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 02:10



Bookmark and Share


    syster pion
RIKTIGT BRA!
kunde inte beskriva känsla bättre själv! owow!
favorit
2006-02-16

  kärleksbarn
väldigt gripande, särskilt:

"lämna mig inte!"

skrek jag

du gick iväg
medan

du höll hennes hand i din

jättefint!
2006-01-06

  invisibleangel_
för över ditt poesiblod till mitt.
så vill jag kunna skriva... så vackert
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter