Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hide me

my angel
take me

under

your wings

protect me
from the dangerous
monsters
hide me
from

reality




Fri vers av djävulsdotter
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-10-09 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter