Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland kommer dom

ibland kommer dom
dagarna då man känner sig
vacker
dagarna då man känner sig
omtyckt
dagarna då man känner sig
som

någon



ibland kommer dom
faktiskt

men dom försvinner

lika fort
lika plötsligt
lika oförutsägbart



som dom kommer




Fri vers av djävulsdotter
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-03-23 16:24



Bookmark and Share


  Ismael Ataria
Det är en sån dag idag
men snart är
den slut

Tack

Den här behövde

jag...

Bra.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter