Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

alltid

alltid gör jag er
besvikna

det är det
värsta
som finns

era ord
de betyder

allt


om ni bara
visste

att jag
älskar er

så mycket







förlåt

mamma
pappa

jag älskar er!



återigen

förlåt




Fri vers av djävulsdotter
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter