Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, snälla du.

Gårdagen sitter fast i mitt huvud
Jag hör
Jag hör fortfarande

Orden slår som knytnävar
Jag kan föreställa mig blodet rinna från näsan
Jag kan känna smärtan

Jag är ledsen att det blev såhär
Det ska aldrig hända igen
Jag älskar dig.

Men ord som sagts för många gånger saknar mening
Betydelselösa
Precis som jag

Egentligen vill jag slå dig igen
För du går inte
Aldrig
Stick för fan

Stannar du kommer jag äta upp dig
Krypa in under din hud
Hamra på dina knappar
Programmera dig till hat

Samma hat jag har inom mig

Snälla
Snälla du gå bara.




Fri vers av Disco2000
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000