Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortglömd

varje dag
varje dag får jag den känslan

att inte finnas till
att inte borde finnas till


när jag tittar på någon
och denne inte ser en


bortglömd,
iväg från allt existens





ja, jag finns inte.




Fri vers av djävulsdotter
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-01-03 17:07



Bookmark and Share


  Pea
vill bara lata dig veta att du finns i mina tankar - alltsa finns du for mig. alltsa ar du levande for mig.

bra dikt iallafall.
2006-01-21

  Stefan Ek
visst är det väl märkligt att trots att vi alla i slutändan är ensamma och ömkliga ändå inte kan bry oss om varandra?
2006-01-19

    Cajsa
Visst finns du vännen
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter