Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

vad är frihet?
hur är man fri?

jag har letat så länge
men aldrig funnit svaret jag är ute efter
det som kallas frihet
vad är det för något?
är det vackert?
är det ljuset?

hur ska jag veta?
jag är
och har alltid varit en fånge
jag är fast i min egna kropp
är inlåst i detta fängelse

vad är frihet?
hur är man fri?




Fri vers av en trasig
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 12:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
en stor och viktig fråga, jättesvår att besvara.... Bra frågat!
2011-12-01

  Nous Somme Du Soleil
En evig och alltid lika intressant frågeställning, som kan ta så många olika former. Applåder!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig