Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar min pojke!

jag tror jag är kär
i en pojke långt långt borta
i en pojke som är helt underbar
i en pojke som jag aldrig mött
även om det är konstigt

jag tror jag är kär
när han skriver till mig
när han säger att han älskar mig
när han pratar med mig
önskar han kunde se mina leenden

jag tror jag är kär
i hans underbara ögon
i hans gudomliga kropp
i hans vackra ord
han gör mig hel

jag älskar hans röst
jag älskar allt med honom
jag kommer inte klara mig utan honom
om han lämnar mig kommer ja inte kunna resa mig upp
det kommer göra för ont

jag älskar min pojke!




Fri vers av en trasig
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-18 23:03



Bookmark and Share


  Son av solen
gud vad vacker ungdoms kärlek mysigt :)
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig