Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du hur det känns?

vet du hur det känns att älska någon
som inte älskar en tillbaka?
att bara vänta och hoppas på att må bra
sluta älska

vet du hur det känns att få hjärtat krossat
om och om igen?
hoppas att det inte kommer hända igen
sluta lida

vet du hur det känns att bli lämnad
ensam i ett kolsvart mörker?
att inte längre ha ett ljus att följa
sluta leta

vet du hur det känns?




Fri vers av en trasig
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-25 22:14



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsamt och gripande skrivet!
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig