Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen förstår om man inte sitter i samma situation. man bara öser problem över folk. som till slut faller ihop.


rista in det i mina ben

det spelar ingen roll för mig
jag finns där för alla

jag är som en öppen bok
där alla kan skriva ner sina problem

öppna min bröstkorg och rista in dina problem i benen
jag klarar mig säkert
det gör nog inget
öppna mina armar
mina händer
mina ben
mina fötter
mina axlar
min hals
rista in alla problem
öppna mig så mycket du vill
allas problem får säkert plats
jag klarar nog av att stå i alla fall
ett tag
men det gör inget

allt för er!
jag är som en öppen bok
även om det drar ner mig mer och mer
så att ja snart inte orkar stå upp
även om det gör för ont för att röra mig
men vad spelar det för roll
bara ni mår bättre

för er
så är jag en öppen bok
för alla som behöver
komma bort från mörkret
rista in problemen i alla ben som finns i min kropp
för över mörkret till mig
även om det gör mig illa
det gör inget
jag klarar mig säkert




Fri vers av en trasig
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-07 01:21



Bookmark and Share


  yoakimu
Kraftfull, känner igen denna känsla.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig