Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallande ängel

vad menas med det här?
drömmen jag hade i natt
den bara får mig att undra
är det mitt förflutna
eller är det om min framtid?
den varma vinden
som blåste igenom mit hår
det underbara solskenet
som lyste upp horisonten och gav en vacker spegelbild i havsvattnet
de små löven
som slingrade sig i vinden
dina kristallblå ögon
som såg in i mina
ditt vackra leende
som du ger mig varje gång du ser mig
våra hjärtan slog gemensamma slag
vi stod på bergskanten och såg ut över havet nedanför oss
det var bara du och jag
två änglabarn som var påväg att flyga
men just då
då när allt var perfekt
då försvann allt
den varma vinden
blev som ett kyligt oväder
det underbara solskenet
försvann bakom kolsvarta moln
de små löven
dom försvann och istället föll regn som var kallt som is
du försvann
vinden drog isär oss
ljuset lät dig flyga dit du hör hemma
medans mörkret höll fast mig på land
jag skulle aldrig igen få se dina kristallblå ögon
aldrig få se ditt vackra leende
aldrig få känna mig älskad igen
jag var helt själv
ensam på den höga klippan
det enda jag hade var den bitande kylan
och mörkret som inte ville släppa taget om mig
då förstod jag vad jag tvungen att göra
jag tog sats
jag sprang utför bergkanten
men
mina vingar var för trasiga
dom kunde inte hålla mig uppe
så jag föll
en fallande ängel
det är allt man kan säga




Fri vers av en trasig
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 12:59



Bookmark and Share


  Elwania
dramatisk och hjärteskärande , känner känslan av ensamheten
och kylan
bra skriftat
2011-06-06

  Magnus P.
Stark och berörande.
Gillar känslan i berättarstilen, kanske inte så konstruktivt men det är iaf min upplevelse.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig