Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur kunde detta hända


liv

Livet mitt
det är svart-vitt
nästan bara mörker och elände
ibland glädje och ljus
men det är inte ofta
alltid vill man må bra
både utanpå
och inuti
kunna visa sitt inre jag
istället för att inte vara sig själv
Kom inte närmre
skriker jag till dom runt mig
jag kommer smutsa ner er
men ingen hör mig
snälla
kan någon höra mig?
om någon gör det
backa
backa för ditt eget bästa
ljus och mörker blandat till ett
det är mitt liv




Fri vers av en trasig
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-06-05 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig