Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för allt! min vän och skyddsängel


älskade lillebror

utan dig
då hade jag redan varit nere på botten
suttit fast
med kedjor längs mina handleder
aldrig kunnat se ljuset igen
men tack vare dig
har låsen runt mig lossnat
tygnderna på mina axlar
de hade försvunnit
men vem hjälper dig?
vem finns där
och lyssnar på dina problem?
den dagen
då du sa att det bara var jag som skulle ha hjälp
den dagen
då du sa att du inte ville tynga ner mig
vad är jag bra för då?
det enda jag gör
är att smutsa ner dig
du är ljuset
i mitt tomma liv
jag finns
jag lyssnar
så snälla berätta för mig
jag älskar dig min vän




Fri vers av en trasig
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig