Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledande ljus

hur dåligt vi än mår
så vet vi att vi är ett
så vet vi att kärleken kommer leda oss framåt
ljuset från våra hjärtan
det enda som inte kommer slockna
det kommer aldrig att bli suddigt
inte för någon av oss
det lovar jag

då vi fann varandra
då klickade någonting
det var som att pusselbitarna passade
dom bitarna som länge varit borta
pusslet blev helt
än en gång

bara vi håller ihop
så kommer mitt ljus alltid att lysa för dig
våra vägar leder oss till varandra
din leder till mig
och min till dig

tänk om du försvinner
då skulle allt försvinna igen
ensam igen
pusselbitarna som gjort allt helt
det skulle då förbli trasigt
vart skulle min väg leda då
den skulle leda ut i ingenstans
jag skulle inte ha ett ljus att följa
allt skulle vara slut

vi är ett
våra ljus visar vägen för varandra
vår kärlek är allt jag har
så snälla försvinn inte!




Fri vers av en trasig
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 00:53



Bookmark and Share


  pjmusiker
Vackert. Känns i hjärtat
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig