Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eländiga mörker

De kryper under min hud
De äter upp mig inifrån
De äter upp mig ledande
Vad ska jag göra?
För att få de att försvinna?

Jag river så hårt jag bara kan
Så hårt så att huden nästan lossnar
Jag drar mina naglar längs hela min kropp
Jag vill veta vad jag ska göra
Jag vill att de ska försvinna

Jag ber om hjälp från alla jag känner
Hjälp om detta problem
Finns det någon som vet?
Säg vad jag ska göra
Säg hur jag får de att försvinna




Fri vers av en trasig
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig