Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Home is where my mom is

En uppmuntrande chef sa
"en arbetsplats bör vara personlig"
så jag köpte en kopp
prydd med fina ord

Sen rusar jag vidare
i hamsterhjulet
som om det någonsin
hade haft ett slut




Fri vers av Disco2000
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-28 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000