Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är ensam och måste vänja sig vid det, lära sig att vara ensam. När hemlängtan är så stor. Åh, den där känslan..


Att lära sig vara ensam.

När sängen känns alldeles för stor.
När kuddarna är fler än jag behöver.
När det bara står en tallrik och ett glas.
När varenda sång som spelas är stillsam och lång.
När varenda film inte räcker till.
När jag önskar att solsken kunde förvandlas till regn.
När det enda jag vill göra är att åka hem.




Fri vers (Fri form) av Atena
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-07 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena