Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen utan Dig.

Ibland kommer verkligheten, livet, med besked på detta vis,
som en käftsmäll rakt i ansiktet eller en förkylning vi aldrig anade var på väg.
Vi är inte de vi en gång var och tystnaden säger mer än våra få ord till varandra.

Jag önskar att det inte vore så men, jag längtar härifrån, jag längtar till det nya livet jag har byggt upp, utan dig.

Du kommer alltid att vara du och viktigast för mig hemma.
Men du är inte längre viktigast för mig ute i världen.




Fri vers (Fri form) av Atena
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-12 12:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna fick mig att tänka på när ungarna flyttade hemifrån.
2015-08-12

    ej medlem längre
Läs inte om du inte vill det så är det för att förstå ordet så måste orden byggas i det som är följdvis i stapelser
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena