Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cl-dl-L-Ml

Mycket vatten har runnit under broar som inte finns
Några centiliter av underbara stunder
har slirat sig emellan plankor av trä

Precis som skjulet som aldrig blev färdigt
Sista spiken fick inte känna på stålets kapacitet av slag

Några deciliter av skratt har ekat längs väggar som aldrig reste på sig
Som aldrig fick smaka på spån och damm
eller känna på hur det var att vara rest
tillsammans med andra rester

Några liter törst rann längs dina ben som en fjord
som aldrig blev döpt eller ihågkommet
Som en tom atlas färdades du genom kött
tills du kom åt på djupet där
du högg till med dina vassa, törstande tänder

Saliven rann ned med två milliliter rött längs din gipa
medan du försiktigt kollade upp och grymtade om
en bägare som stod tom




Fri vers av S.T
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-10 23:35



Bookmark and Share


  blaite
Det här är fan bra alltså
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

S.T
S.T