Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2.5

jag ser genom kikhålet

som är limmad på ett papper

av formatet Livet


ibland lägger jag ned pappret

och går ifrån kikhålet för att hämta andan

i en kuvös som står inne i rummet

dit monster inte når

och ej heller du




Fri vers av S.T
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.T
S.T