Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pupill

vad såg du i honom

mer än kött, blod och några celler som fylldes

med vätska av den billiga sorten

för att sedan flyta omkring uti fingerspetsarna

och bland de kalla träden

 

vad såg du i honom när han beslöt sig för att lyfta på en tyngd

för att sedan låta tyngden falla

i ett grepp av raseri som ingen kunde ta sig ur

(once - once)

 

vad såg du i honom säg mig vad såg du i honom

(det man inte vill se kan man blunda för - jag vet - men jag frågar igen - vad såg du)

 

vad såg du i honom när han blodade ned sina händer för att sedan

torka av dom på skjortan som ändå skulle slängas

 

vad såg du i honom när ingenting var rent längre

och när djävulen satt vid min säng

och bad om förlåtelse för att ha

spelat en match för mycket med gud

 

 

 

(gud finns inte

inte heller motståndaren)

 

 

 

 

 

vad såg jag i dig pappa




Fri vers av S.T
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-02 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en berörande text...
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S.T
S.T