Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Det är inget fel med att bygga
Luftslott
Man kan bo där
en stund
och låtsas
att man betyder något
för någon




Fri vers av Talisman
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-07-11 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talisman
Talisman