Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Kött och Blod

Min lekamen

Ge mig till de svältande

Dagens rätt eller dagens fel

resterna mals ner

och strös över fälten

där man odlar blodpudding och

benpipor

Kanske kan det gro

ett nyckelben

som kan öppna alla dörrar

som ännu inte

finns




Fri vers av Talisman
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talisman
Talisman