Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mista sin syn

Bli blind, förlora sin syn

Bara kunna se
det man redan sett

i REWIND

Tills tiden gradvis
raderar bilderna

precis som ett minne naggas i kanten

Och man inte längre kan se
ens det man en gång sett




Fri vers av Talisman
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 17:45



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Svårt
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Talisman
Talisman