Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling

jag vill kunna skriva
jag villl kunna säga att jag älskar dig

även om du vet att jag gör det
även om du vet att du är allt för mig

jag vågar ändå inte säga det nu
jag vågar inte tro att du kanske tröttnar

tänk om du försvinner
tänk om jag snart förblir själv

snälla älska mig förevigt
snälla var min för alltid

än så länge är vi ett
än så länge älskar du mig.




Fri vers av en trasig
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-17 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig