Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Hand i hand
medan Ditt hår dansar med vinden
dansar Du med mig

Nakna fötter på gryningsstranden
kala stenar
sjögräs och hud

Den lila himmelen ler lite mystiskt
som om den visste att vi
inte vet vad dagen väntar




Fri vers av Disco2000
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-17 21:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbar
2011-08-02

  Minkki VIP
skön
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000