Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärtan
värken
Ta bort den
Jag blir en dåre
Vill finna en kniv
sticka den i min mage
och snabbt skära bort den
Smärtan
Bli av med den
en gång för alla
Men vad jag än gör
återkommer den hela tiden
Försvinn
och ta den med
Smärtan




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-07-21 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm