Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oböjligt!

Omöjligheter
ser så nära ut
precis innan
jag biter mig i svansen

gång på gång

Negativismen
i den tanken
är uppenbar men
kanske
nödvändig

För om möjligheter
och omöjligheter
led inflation
skulle i alla fall jag
bli aningen förvirrad




Fri vers av Disco2000
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-23 16:53



Bookmark and Share


  Ari Viklund
å det i kvAdrAt, mig
återigen, tammemig
är du inte bra, är du
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000