Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"den där nitlotten alla poeter bränner fingrarna vid" eller a.k.a. "har vi hört den förut?"

Bakom en dikt
finns väldigt mycket
människa

Man kan dra ner på ord
formulera om dem
sanera allt som är fel

men kvar kommer ändå
människan att sitta
med ett uttryck av förvåning
över reaktionerna som blev
för

Skapandet existerar
just bara under
skapandet

för efteråt är det redan
skapat
och tar mer plats
än den där lilla människan
bakom orden




Fri vers av Disco2000
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-25 00:32



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
ord och texter blir ju till poesi när läsaren ser det. Oxå. Det har ett skapande i fantasin hos den läser. Och jag gillar vad jag läser här!
2011-08-11

  Ari Viklund
:) jepp!, du ÄR bäst
2011-07-29

    Den som skriver
sant! den här träffade.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000