Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det börjar kännas..

när det börjar kännas perfekt
helt perfekt

som en len dunfjäder
mot
ens kind

som en sommmardag
när
man springer barfota ute

som en öm kyss
mot
läpparna som ler av kärlek


när det börjar kännas perfekt

så blir allt fel
allting blir fel


helt uppfuckat fel

någonting förstör


så det är bäst att backa undan










när det börjar kännas

för bra..




Fri vers av djävulsdotter
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-03 17:06



Bookmark and Share


  Glensan
Så sant
en del av livet
2009-06-16

    Morbide
den känns helt rätt på något sätt.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter