Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontorsmiljö passar inte in här mitt på ljusa dagen

Hon spolar
En svag doft av
ammoniak

Två klunkar avslagen cola
innan hon faller
ner i sängen igen

Någonstans finns
någonting hon ska göra
men hemma finns

Hennes monster som kväver
Boogeyman och
hans scat cats

Så ibland stannar ingenting
ingenstans
alldeles för länge

Jag vet inte vad jag är rädd för
men jag vet
vad rädsla är

- Indoktrinera mig trygg! sa hon
högt och undrade om
en tv skulle hjälpa

- Jag tittar inte på sms för
jag är inte intresserad.
- Du kan lämna mig ifred.

- Jag vill vara själv i min misär.
Hon tar fram cerverakniven
trycker den mot armen och ler

Hugger sedan i soffan medan
hon skrattar hysteriskt innan
fallet ner i sängen

Här är jag trygg.




Fri vers av Disco2000
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-12 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000