Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka tider.

Jag har förbrukat mina drömmar
Jag tror varje önskning slog fel
Hoppet är sedan länge borta
Men jag har en glödlampa kvar
Som jag sparat för mörka tider
Glödlampan du fyllde med sol.

Men solstickepojken har
Svikit mig ännu en gång
Hans hopp kom ur elden
Och värmen,
Den kom kanske med.

Du utmanade mig
Och du stack kniven
I mitt blödande hjärta
Kanske, kanske inte
Medveten om att det
Var ditt hjärta med.

Vilsen väntar en sårad soldat
Och regnet faller sakta i natt
Salta tårar blandas med
Regndroppar mot kinden
Jag tror han väntar på solen.

Och 10 mil ifrån
Sitter jag i gräset
Allt är så mörkt och jag fryser
Min glödlampa är redan avverkad
Och jag längtar efter samma sol som dig

Men
Jag väntar på dig.

Men du kom aldrig tillbaka till mig.




Fri vers av Hurricane
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane