Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inställt

jag såg blodet

trodde i första och andra sekund

att du var död

(jag hade redan börjat förbereda mig

för begravning

och sorg)

 

Parenteser

 

jag såg blodet

jag såg blodet

jag såg blodet

på golvet

 

så mycket blod

så jag trodde i min unga hjärna att

du var död

 

 

och död har du hunnit vara flera gånger efter det




Fri vers av S.T
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.T
S.T