Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naagn kouy hen Chang loubow?

För länge sen önskade jag att
månen aldrig sluta skina
stjärnorna aldrig sluta falla
solen aldrig sluta lysa

Men en dag går den ner
till fördel och nackdel
kanske mest det senare
men i osjälviskt syfte

För länge sen fanns tisdagar då
cigaretterna aldrig tog slut
bärsen aldrig smakade bra
moppe alltid utgjorde status Q

Jag är glad att det är över
för där var nog ingen helt hundra
men vi var lyckliga ibland
så länge vi inte gave a shit

För länge sen önskade jag att
veckopengen skulle räcka längre
cykeln skulle sluta välta helt obefogat
nyckelpigan skulle stanna kvar på fingret

Men nu ger liknande tankar
lite livs-standard-ångest
fast det är det ingen som vet
eftersom ingen pratar om det




Fri vers av Disco2000
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 01:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord

andas lätta
du skriver luftigt

skriver livets skeden...och nog vore det bra om vi talade "naknare"
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000