Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 15 september 2011


att leva

hur döende vi än är,
så vet vi att vi lever.

hur dåligt vi än mår,
så vet vi att glädjen finns.

hur blodiga vi än blir,
så vet vi att det finns mer inom oss.

hur mycket mörker det än bor inuti,
så vet vi att ljuset är starkare.

hur trasiga vi än är,
så vet vi att vi inte är borta.


vi kan leva,
vi kan dö.

vi kan le,
vi kan gråta.

vi kan blöda,
vi kan läka.

vi är de som kan se ljuset!




Fri vers av en trasig
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig