Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 17 september 2011


du...

jag kan inte tänka på annat.
det är som fast i mitt huvud.

du

dina läppar

dina leenden

dina kristallblå ögon

då jag äntligen fick ditt nummer

då vi kysstes för första gången

dina händer

din varma smala kropp


då vi tyckte om varandra innan

innan alllt hände

du försvann

ditt leende försvann

den sista kyssen

de sista allt...




Fri vers av en trasig
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig