Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vackert

alla i olika färger

alla i olika storlekar

lila eller gröna

stora eller små

så vackra, men ändå så sköra



bubblor..<3




Fri vers av en trasig
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-09-29 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig