Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 24 augusti 2011


pusselbitar..

Jag vill bara Sova

Sova bort Allt

Alla drömmar och Minnen

Minnen om Händelser

Händelser som förändrat mitt Liv

Livet som nu är Krossat

Det krossades i tusentals Bitar


pusselbitar...




Fri vers av en trasig
Läst 116 gånger
Publicerad 2011-09-29 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig