Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs 11 september 2011


förlåt

är det menat att jag ska leva?
är det menat att jag ska lida?

jag vet inte vad jag ska göra
vad jag ska tänka på

jag måste veta om jag kan älska
jag måste veta om jag gör det

förlåt max...




Fri vers av en trasig
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-09-29 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig