Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 28 september 2011


Henry

nu sitter jag här
ensam och livrädd
tankarna bara väller över
tankarna som handlar om dig

vill så gärna träffa dig
men tiden bara rinner i väg
mitt liv har vänt sig uppochner
så har aldrig tid att åka

hur kan jag göra såhär ?
mot min käre morfar...
du kan försvinna ur mitt liv vilken sekund som helst
förlåt....




Fri vers av en trasig
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig