Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 29 september 2011


sakta.. men säkert

snälla... hjälp.
allt går så långsamt,
men ändå för fort.

rummet rör på sig
jag är ensam.. och uppriven

jag trycker så hårt ja kan mot min bröstkorg för att känna något
men det gör jag inte
kan inte ens känns mitt eget hjärta slå

vad ska jag göra?
jag dör.... långsamt




Fri vers av en trasig
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig