Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 5 oktober 2011


olidliga tystnad

jag vet inte vad jag ska skriva

jag vet inte vad jag tänker på


är allt tomt?

har jag inga drömmar?

har jag inga tankar?


allt är tyst

knäpptyst.




Fri vers av en trasig
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 11:16



Bookmark and Share


  Anna*
Skrivarkramp måhända? Hoppas orden rinner till med hast.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig