Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diket vid vägen

Någon ser mig gå
Någon ser mig stå
Somliga ser mig från vägen
kantra...
Jag kantrat omkull
Kantrat av min bana
Kantrat ur bortom livets bana
Kvar står jag här
Ser någon mig?
Vill tankar gro fast
inuti jorden?
Somliga ser mig...
Andra inte...




Fri vers av Eder Krille
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-01-11 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille