Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken

Jag vet att det inte är du
som bakom din mask
gömmer sig
Men om det inte är du
vem är det då?
Din osäkerhet bakom masken finns
Göm inte dina tårar där
Likgiltig du är
Ditt anlete jag ändå känner till
Förslut dig inte i ditt skal
bakom masken du döljer ditt rätta jag




Fri vers av Eder Krille
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-01-11 15:56



Bookmark and Share


    NoMi F
Här skriver du om
hur man döljer sig bakom masker.
Så vanligt ju att det blir så.
Göm inte dina tårar där
Så träffande
Ditt anlete jag ändå känner till
Fint skrivet
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille