Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 12 oktober 2011


ja eller nej?

kommer jag finna svaren?

bara väntar och väntar
men vad väntar jag på egentligen?

på att må bra och le på riktigt?
eller blir jag tvungen att ljuga för evigt?
på att gråta?
eller på att le?
på att se ljuset?
eller få svaret att jag alltid kommer vara fast i mörkret?
på att börja leva?
eller på att dö?

jag har ingen aning
vill inte bara vänta
men jag kan inte tänka på annat
vad ska jag göra för att inte behöva vänta mer?
snälla hjälp mig
någon

kommer jag finna svaren?

kommer ja börja må bra och le på riktigt?
eller blir jag tvungen att ljuga för evigt?
på att gråta?
eller på att le?
på att se ljuset?
eller få svaret jag inte vill höra?




Fri vers av en trasig
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig