Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad På Ett Berg

Förr var det vi
Vi var många som höll om varandra
för att trotsa kylan
i de vindar som svepte förbi
Vi stod där på ett berg
och blickade ner på den värld
som låg för våra fötter

Numer står jag ensam här
Ser er ta det sista steget
ut i världen
Ni lyser av glädje
Jag vinkar och önskar er lycka
Ni ler
Jag ler
Vänder mig om
och gråter floder
på andra sidan av detta berg

Kan hända att jag, förr eller senare
kommer att hoppa
Men åt andra hållet
Vi skiljs åt här
Det är ni och jag
Så jag önskar er lycka
Den lycka jag så befängt söker




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-07-25 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm