Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

true or false?

varför ljuger folk?
är det för att beskydda sina älskade,
eller för att sanningen är för hemsk?
om jag skulle fråga efter sanningen
skulle du vara ärlig då?


why do people lie?
is it to protect their loved ones,
or is the truth to awful to be heard?
if i would ask to hear the truth
would you be honest then?




Fri vers av en trasig
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-24 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig