Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 26 oktober 2011


underbara blodsyster

Även om inte du tycker att ditt liv är värt något
så är det värt allt för mig.
Ingenting skulle betyda något
ingenting skulle ha någon mening
om inte du fanns här för att dela min vardag.

Jag har ditt blod
den natten då vi skapade våra vackra S
den natten då du blev min blodsyster
då jag verkligen visste att vi alltid kommer ha varandra
någonstans.
vad som än händer
så kommer du alltid att vara min blodsyster
den natten
det var det vackraste jag någonsin varit med om
ditt blod
är det vackraste någon givit mig.
Att just jag var den som fick dela det med dig.

Vi glänser
Vi glittrar
Jag lever för din skull.
det kommer jag alltid att göra
Jag vill inte såra dig.
även om ja tyvärr gör det
Det är inte meningen att du blir alltmer besviken på mig.


Du säger att jag är en vit ängel.
Att min själ är vit.
Att min aura glittrar om änglablod.
Att jag ger ifrån mig ett sken,
som drar bort mörkret runt dig för en stund.

Men jag känner mig för splittrad för att vara en vit ängel.
Jag känner mig inte vacker.
Jag känner mig inte levande.
Alla människor ser bara utsidan av mig.
Det skal som är byggt för att hålla mörkret inuti.
skalet som är byggt
för att hålla mitt sanna jag inuti
Hur dåligt jag än mår är det bara det glada skalet dom ser.

Jag är osynlig.

Ingen vet nog hur dåligt jag mår.
på grund av detta skal

Många säger att jag är lätt att läsa.
Att jag alltid är glad.
Att jag sprider energi till alla runt om mig.
Men inget av det är sant.
Mörkret inom mig är lika svart som en vinternatt.
men jag har ändå ljus i mitt svarta mörker
mina stjärnor.
mina änglar.

Alla stjärnor har sin egen berättelse.
Jag brukade ligga och kolla upp på himlen
och försöka lyssna på deras historier.
Men en stjärna.
den som lyser starkast på den mörka stjärnhimlen.
Den stjärnan som alltid fått mig att ge ifrån ett leende.
Den är döpt efter min syster.
Min underbara ängel.
hennes historia är den vackraste av alla
och jag hoppas att många hör den
för det är hon värd

Trots att hon mår så dåligt
så ger hon mig energi så att jag klarar mig.
Jag kämpar för att inte förlora hoppet.
För om jag gör det kommer jag att förlora dig.
Det skulle jag aldrig klara av.

jag har ditt blod
och det är det vackraste någon givit mig
Vi glänser
Vi glittrar
Vi är allt tillsammans.  

tack för allt
min underbara blodsyster!




Fri vers av en trasig
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig