Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina plåster över mina sår

du och jag
vi var som plåster på sår

gång på gång kom du till mig för att hjälpa
gång på gång höll du om mig när jag mådde dåligt
gång på gång kom du för att sätta plåster på mina sår

men med tiden blev såren större och större
plåster på plåster

men en gång blev såret för stort
och plåstret räckte inte

du kunde inte hjälpa mer
du orkade inte hjälpa mer
du klarade inte mer

allt tog slut där
vi tog slut
och mina sår är ännu inte läkta

vi var som plåster på sår
gång på gång kom du och hjälpte mig
tills du inte klarade mer




Fri vers av en trasig
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-01 00:06



Bookmark and Share


  yoakimu
Snygg användning av plåster som metafor.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig