Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän?

jag trodde du var min vän
jag trodde du skulle finnas där för mig och lyssna
jag trodde seriöst du brydde dig

istället för att skratta åt mig
istället för att trycka ner mig
istället för att få mig att må sämre

jag har inte gjort ett skit mot dig
aldrig fått dig att gråta

allt jag gjort var att finnas för dig
att vara din vän
allt jag gjort var att försöka få din tillit

men nej
du trycker ner mig till marken
och skrattar

jag som trodde du var en vän
min vän




Fri vers av en trasig
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig